Hoe speel ik?

Als je wilt spelen op BenieuwdeMorty.nl, dan moet je inloggen. Meld je aan met je geregistreerde e-mailadres en wachtwoord in de rechterbovenhoek. Als je hulp nodig hebt bij het herinneren van je wachtwoord, klik dan gewoon op "Wachtwoord vergeten" en we sturen je een e-mail.

Als je nog geen account hebt, dan kan je snel een profiel aanmaken. Je hoeft alleen je naam en e-mailadres in te voeren en een wachtwoord te kiezen. Het is snel en eenvoudig.

Bekijk een overzicht van alle spellen door op 'Games' boven aan de pagina te klikken en op de game te klikken die je wilt spelen.

Veel plezier!