Ik kan mijn informatie niet uploaden/opslaan

Als je problemen ondervindt bij het uploaden van afbeeldingen, dan is dat misschien omdat je een bestand gebruikt dat het systeem niet accepteert, zoals PDF- of doc-bestanden.

Een andere verklaring zou kunnen zijn dat het bestand te groot is. Volg de instructies aan de linkerkant van dit kader.

Als je bijgewerkte informatie niet wordt opgeslagen, probeer dan om slechts een sectie per keer in te vullen. Klik vervolgens op 'Alle informatie opslaan' onder aan de pagina.

Als je problemen blijft ondervinden, stuur dan een schermafbeelding en een beschrijving van het probleem naar de klantendienst.